Få en billig og sikker bådopbevaring i København hos CJ Både

Leder du efter et sted at opbevare din båd, kan du trygt overlade din bådopbevaring til CJ Både. Vi tilbyder topmoderne faciliteter til din båd, i vores område hvor sikkerheden er helt i top. Hele vores område er indhegnet med et stødhegn, området har videoovervågning, der er alarmsystemer, og der er desuden vagt 24 timer i døgnet. Den centrale beliggenheden på Prags Boulevard i den nordlige del af Amager gør at der kun er 5 minutters kørsel til indre København, samtidig med at der kun er 500 meter ned til vandet! Kontakt CJ Både via kontaktformularen her på siden, eller kontakt os på tlf. 70 11 00 22, så giver vi dig en god pris på en bådopbevaring

Prisen vil blive beregnet ud fra type og størrelse på båden. 

Vælger du en vinteropbevaring af din båd hos CJ Både, kan du være sikker på at du efterlader den i de bedste hænder. Vi tager os rigtig godt af din båd, og opbevarer den for dig vinteren over, så du ikke behøver at bekymre dig om den før du igen kan komme ud at sejle til foråret. Ydermere kan vi sørge for at du i forbindelse med med din bådopbevaring får diverse serviceeftersyn og sæson klargøringer med i en samlet pakke. I forbindelse med vinteropbevaringen kan vi sørge for at din båd bliver renset og klargjort til forårets brug. Vi tilbyder også at vinterkonservere din bådmotor, hvilket vil forlænge dens levetid, og forhindre rustangreb i vinterens løb. Skulle der være sket skader på båden i løbet af sæsonen, kan vi også klare en bådreparation for dig, imens vi opbevarer din båd.
Når den nye sæson nærmer sig, kan vi klargøre din båd til foråret og sommeren. Vi tilbyder bl.a. at bundmale din båd, så slipper du selv for alt besværet, oven i købet med et flot og professionelt resultat til følge.

Bådopbevaring hos CJ Både

  • Topmoderne faciliteter til bådopbevaring
  • Vagt 24 timer i døgnet
  • Kameraovervågning
  • Område indhegnet med stødhegn
  • Central beliggenhed 5 minutters kørsel fra indre København
  • Kun 500 meter til vandet!
  • Vi klarer reparationer og klargøringer for dig
  • indendørs vinteropbevaring
  • udendørs vinteropbevaring

Kontakt CJ Både via kontaktformularen her på siden, eller kontakt os på tlf. 70 11 00 22. Vi kan tilbyde dig en god pris på en bådopbevaring, eller sammensætte en pakke hvor også andre services indgår efter eget ønske.

map

CJ Gruppen

Prags boulevard 94
2300
København
Tfl: 70 11 00 22
Email: info@cj-gruppen.dk

Åbnet på disse tidspunkter:
Mandag - Fredag 8:00 - 16:30
Lørdag 10-13
Søndag Lukket

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.