Specialist i bådreparation, bundmaling, samt sæson klargøring af båd

CJ Både er ekspert i alle former for reparation af båd, samt ekspert i forårsklargøring og vinterklargøring af båd. Vi udfører også mobile reparationer og klargøringer i din havn, bundmaling af båd, reparation og udskiftning af sæder og hynder, vinterkonservering af din bådmotor, samt reparation og udbedring af glasfiber og gelcoat. Desuden kan vi opbevare din båd i et indhegnet område med videoovervågning og vagt 24 timer i døgnet. Udfyld kontaktformularen her på siden, eller kontakt CJ Både på  tlf. 70 11 00 22, så giver vi dig en god pris på din opgave.

 

Reparation af båd

Der findes mange typer af reparationer som en båd kan have brug for, men heldigvis er CJ Både ekspert i dem alle. Vi reparerer alt lige fra små ridser til store og omfattende skader på skroget. Kontakt os, og hør nærmere om lige netop din bådreparation.

Er der f.eks. sket glasfiber skader på din båd, kan vi udbedre disse og erstatte den ødelagte glasfiber med ny. Den nye glasfiber slibes til, og påføres en gelcoat, så båden kommer til at fremstå med en fantastisk finish som var den ny igen. Det er en type bådreparation som kan udføres af alle, men for at få et perfekt og professionelt resultat, anbefaler vi at dette udføres af fagfolk. Vi udfører også bådreparation lige der hvor din båd ligger, så behøver du ikke at fragte den hen til os. Vi kan også klargøre og reparere din båds sæder og hynder samt andet interiør, og hvis det skulle være nødvendigt, erstatte dem med helt nye.
Vores dygtige og erfarne personale benytter kun de bedste produkter, og får din båd til at se ud som ny. Kontakt CJ Både for at få et godt tilbud på din bådreparation.


Bundmaling af båd

Det er vigtigt at bunden af din båd er beskyttet af en god bundmaling. Dette er en opgave som de fleste bådejere kender til, mange udfører en bundmaling forkert, og det er da ofte også en tidskrævende process hvis det skal udføres korrekt. Det er ikke en decideret bådreparation, men mere en essentiel del i at vedligeholde en båd. Cj Både har stor erfaring med bundmaling af både, og udfører derfor gerne denne opgave for dig. Kontakt os, og hør nærmere om en pris på bundmaling.
En overbegroet bund vil øge friktionen i vandet når du sejler i din båd, dette vil medføre at båden taber hastighed, og du skal derfor bruge mere brændstof. Er der samtidig begroning på ror eller skruer, vil det medføre at manøvredygtigheden nedsættes, noget der potentielt kan være til fare for sikkerheden ombord. Derfor er det meget vigtigt at en bundmaling udføres korrekt. Det vil bl.a. sige at den gamle bundmaling slibes væk, inden den nye påføres. Hvis man bare maler ny bundmaling oven på gammel maling, vil der opstå ujævnheder, og malingen vil begynde at skalle af.

CJ Både tilbyder at gøre arbejdet for dig, og garanterer at du får det bedst mulige resultat. Vi renser først båden for alger, rurer, skaller og andet snavs, hvorefter den gamle bundmaling slibes væk. Dernæst males bådens bund med en bundmaling af høj kvalitet, der sikrer at din båd er klar til at komme ud på vandet igen. CJ Både benytter kun miljøgodkendte materialer, der er til mindst mulig gene for plante- og dyrelivet i vandet. Kontakt os og hør nærmere om en pris på bundmaling.


Forårsklargøring og vinterklargøring af båd, samt vinterkonservering

Når bådsæsonen er ved at være forbi og båden skal på land for vinteren, er det vigtigt at båden får en vinterklargøring. Når båd sæsonen så nærmer sig sin begyndelse igen, er det lige så vigtigt at båden bliver klargjort til foråret og sommeren. Du kan trygt overlade både din vinterklargøring og din forårsklargøring af din båd til CJ Både.

Når båden tages op af vandet, er det vigtigt at den så tidligt som muligt renses for alger, rurer, skaller og andet snavs. Dette letter arbejdet, når båden senere skal bundmales, inden den nye sæson starter. Båden skal gennemgås i detaljer, og diverse mekaniske dele og olier skal efterses og vedligeholdes. Hvis der er skader på båden, bør en eventuel bådreparation udføres så hurtigt som muligt, for at forhindre yderligere skader.

Når båden tages op på land, er det også vigtigt at der bliver foretaget en vinterkonservering af bådens motor. Ved en vinterkonservering af motoren foretages der flere ting for at forhindre dannelsen af rust. Der foretages f.eks. en generel vedligeholdelse af de enkelte motordele, og motoren skylles igennem med ferskvand, for at fjerne resterne af saltvandet helt. Derefter skal motoren tørre, for at forhindre at tilbageværende fugt kan danne rust. Alt sammen nødvendige indgreb for at forlænge motorens levetid, samt sikre dens fortsatte ydeevne.

CJ Både har stor erfaring inden for klargøring af både, og kan både gøre din båd klar til vinterens dvale og til opstarten af forårssæsonen for en favorabel pris. Desuden tilbyder vi mobile klargøringer i din havn, så du ikke behøver at fragte din båd hen til os. Kontakt CJ Både, og hør nærmere om priser og produkter.

map

CJ Gruppen

Prags boulevard 94
2300
København
Tfl: 70 11 00 22
Email: info@cj-gruppen.dk

Åbnet på disse tidspunkter:
Mandag - Fredag 8:00 - 16:30
Lørdag 10-13
Søndag Lukket

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.